Memory Duet matrac

Memory Duet matrac

A termék részletes leírása

A matrac összetétele, a kép szerinti számozásban:
 
1.Külső huzat anyag - elasztikus pamut
2.Viszkoelasztikus hab - 2 cm Memory réteg anyaghoz steppelve
3.Légáteresztő gumírozott réteg
4.Viszkoelasztikus hab - Memory réteg 3 cm
5.Ortopédiai poliuretán kemény mag
 
Kiváló Luxus matrac amely tökéletesen felveszi a test vonalát, tulaj-donságainak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a legigényesebb vevők igényeit is kielégíti. Kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. Rugalmassága révén az emberi test alakjához idomul, elősegíti az izmok pihenését, és jó keringést ad testünk minden részében. A Memory hab az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosít a testnek optimális ortopédiai támaszt, ezáltal nyugodt alvást biztosít. A matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére. Memory réteg vastagság: 5 cm.
 
A Coolmax természetesen víztaszító anyag. Szövete olyan szállítórendszert alkot, amely extra gyorsan elvezeti a nedvességet a bőr felől a szövet további rétegeibe  anélkül, hogy magát a nedvességet magába szívná.
 
Memory Hab:
Különleges hab, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésénél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük „Memory habnak”. Tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen szétosztani az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb.
 
  Súlykorlát: 130 kg
  Matrac vastagság: 20 cm
Anyaga:
 

Kínálatunkban lévő matracaink tökéletesen idomulnak a test alakjához és lehetővé teszik, a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést. Ez jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvás minőséget jelent. A test súlyának eloszlása egyenletes az egész fekvőfelületen.

Kifejezetten hétköznapi, minden napos használatra fejlesztették ki. Henger alakban, vákuum-csomagolásban szállítjuk. Amikor a külső nylon réteget a csomagolásnál leszedik, a matrac magába szívja a levegőt. A matracot 24 órán keresztül pihenni kell hagyni, hogy a bennlévő töltet, az úgynevezett Eliocel mag, tökéletesen elérje végleges formáját, s ezután lehet használatba venni.

Matracaink elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása. Míg más ágyak, ágybetétek, matracok csak 5-6 ponton támasztanak alá (tarkó, váll, csípő, vádli stb.), matracaink tökéletesen felveszik a gerinc vonalát, egészséges alvást biztosítanak.

arrow_drop_up A lap tetejére