Szállítás

A házhozszállítás díját itt is megtudhatja, ha megadja az irányítószámát (ahová a bútort kéri) és a szállítási díj gombra kattint.

Irányítószám: Szállítási díj

 

Szállítás Határidő

A termékek elkészülési ideje termékcsoportonként és gyártónként változik, kb.:4-6 hét. Rendelés után, az előleg beérkezését követő visszaigazoló e-mailben adunk tájékoztatást a termék várható raktárunkba érkezéséről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelt termék átfutási ideje, az előleg beérkezésétől számítandó. A Kényelem  Bútorbolt mindent megtesz annak érdekében, hogy az Ön által megrendelt bútor időben elkészüljön. A szállítási határidőt a gyártók tájékoztatása alapján adjuk meg, az esetleges késésért kártérítést nem vállalunk.

Szállítás előtt 2 nappal értesítjük e-mailben a tervezett szállítás körülbelüli időpontjáról.

Áruátvétel

A megrendelt bútorok átvételének módját a vásárlási folyamat során megjelölheti, ennek megfelelően Ön kérhet házhoz szállítást, vagy a megrendelt termék(ek)et átveheti raktárunkban.

Raktárunk a Pásztó, Kossuth út 60-62. szám alatti üzletünkben található.

Ekkor a vevő biztosítja a megfelelő csomagolóanyagot, hogy épségben tudja elszállítani bútorát, bútoraink nagy része nincs becsomagolva és az ára nem tartalmazza a csomagolóanyag árát.

Árukiadás : H-P 9-16-ig (az előleg visszaigazolását igazoló e-mail kinyomtatott példányával)

 

Házhoz szállítás

A házhoz szállítás az adott cím kapujáig értendő és további árumozgatásra a szállító nem kötelezhető!

A házhozszállítás díja településenként változó. Nem függ a vásárolt bútor mennyiségétől. Vásárláskor, miután kiválasztotta és kosárba tette a termékeket, a Pénztár 4. lépésében megadja a szállítási módot. Ha itt a „Házhoz szállítás”-t  választja, a rendszer kikalkulálja a házhoz szállítás összegét, mely nem tartalmazza az emeletre történő szállítást. Emeletdíjjal természetesen csak abban az esetben kell számolnia, amennyiben a termék liftbe nem rakható, és kizárólag a lépcsőn lehet felvinni a lakásba, amely emeletenként 1000 Ft-os felárat jelent (termékenként), a földszint is 1 emeletnek számít. Házba szállítást e-mailben vagy telefonon lehet kérni. A szállítási díj ideális körülményekre vonatkozik, pl.: ablakon való beemelés egyedi árat von maga után. A szállítási költségek az Áfa-t tartalmazzák.

A házhoz szállítást minden esetben udvarias és segítőkész kollégák végzik.

A szállítását a leginkább környezetkímélő technológiával, többször használatos csomagolóanyagok használatával oldjuk meg saját járművünkkel, szakértő kollégáinkkal. Ez a megoldás többször használatos szivacstáblákkal való rögzítésből-hézagolásból áll, mellyel a legbiztosabb módon óvhatjuk a bútorok épségét. Másrészt környezetünket is óvjuk, mivel nem keletkezik újra és újra további hulladék mely eltakarítása szintén sok problémát okozna.


egyedibutor.lap.hu | asztal.lap.hu | gyerekszoba.lap.hu
Bútorbolt24.hu Kft | Tel.: 06-20/ 610 72 71 | 3060 Pásztó, Kossuth út 60 - 62.