Fenyőbútor

Miért válasszunk fenyőbútort?

A fenyő sokoldalúan megmunkálható puhafa, ami számtalan előnnyel rendelkezik, így nem véletlenül tartozik az egyik legnépszerűbb faanyagok közé. Sok helyen látni fenyőből készült antik bútorokat, ezeknek nem csupán a finom megmunkálása szembetűnő, de az időtállósága is páratlan.

A fenyőfa jellegzetes, világos krémszínnel, széles, szálkamentes erezettel és mintázattal, finom külsővel rendelkezik. Változatos mintáinak köszönhetően nem találkozhatunk két ugyanolyan darabbal, így egyedisége is különlegessé teszi a fenyőből készült fabútort. Világos fája minden színvilágba és stílusba beilleszthető, így bátran kijelenthető róla, hogy örökérvényű darabja minden enteriőrnek.

A fenyőfából készült bútorok nem csupán dekoratívak, de rendkívül kedvező az áruk is. A fenyő így az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező faanyagnak számít a bútorkészítés területén.

A fenyőbútorok megmunkálhatósága is nagy szabadságot ad a bútorkészítőknek, hiszen festhető, erős, strapabíró fája, a megfelelő gondozás mellett évtizedekig is képes szolgálni tulajdonosát.

Nézzen körül kínálatunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen kiváló minőségű fenyőbútora Önnek is!

Keresés pontosítása


egyedibutor.lap.hu | asztal.lap.hu | gyerekszoba.lap.hu
Bútorbolt24.hu Kft | Tel.: 06-20/ 610 72 71 | 3060 Pásztó, Kossuth út 60 - 62.